Osta tai myy Valmis Oy


Arvoisa Ilmoittaja

Ilmoittakaa nyt sivuillamme. Tilaamalla sivuiltamme mainospaikan, saatte listaushyödyn lisäksi mahdollisuuden voittaa 100.000 mainosnäyttöä. Arvo 500€. Lisäksi saatte oman erityisen mainosbannerin kokoa 728x90, jonka valmistaa Teille alihankkijamme. Mainosarvo mittaamaton.

Voitte valita, että missä mainoksenne näkyy:

Vaihtoehdot ovat:

  • Yksityisopetusta.fi/liikennemerkit/
    Päivittäin sadat ajokortista haaveilevat nuoret harjoittelevat tuolla sivulla liikennemerkkejä. Entä jos sattuukin vahinko ja tarvitaan lakimiestä? Onko se Teidän mainoksenne, joka on jäänyt kyseisen nuoren mieleen? Tai myyttekö autoja tai mopoautoja? Eikö vasta ajokortin nuoren mielessä ole ensimmäisenä oma kulkupeli?

  • Kesatyopaikat.fi
    Keväällä päivittäin jopa 4.000 nuorta etsii kesätyöpaikkaa. Entä, jos työssä sattuukin haaveri tai työnantaja ei maksakaan palkkaa? Onko se Teidän lakiasiaintoimistonne mainos, joka on jäänyt kyseisen nuoren mieleen? Vai myyttekö nuorille jotain erityistä? Aikuisuuden kynnyksellä oleva nuori on hyvä kohde.

Palkintoon kuuluu, että saatte erityisen osoitteen, jossa voitte käydä katsomassa mainostenne näkymistä. Saatte myös käyttäjätunnuksen sekä salasanan, jolla vain Te pääsette tutkimaan mainosnäyttötilastoja. Näette, kuinka monta mainosnäyttöä olette saanut ja kuinka monta on vielä jäljellä.

Tämä kilpailu on tarkoitettu sivuillamme ilmoittaville yrityksille/yrittäjille, ei tavallisille yksityisille.

Kaikki sivuillemme ilmoituksen 31.12.2012 mennessä jättävät osallistuvat upeaan kilpailuun. Arvonta suoritetaan Tammikuussa 2013. Palkinto tulee ottaa käyttöön maaliskuu 2013 loppuun mennessä tai palkinto raukeaa.

Tilaa sivuiltamme nyt mainospaikka ja olet mukana fantastisessa kilpailussa.Hae sivuiltamme:

[Etusivu] [Ehdot] [Kilpailu] [Ilmoita] [Palaute]

Päivitetty 15.6.2012 11:14
Copyright www.Valmisoy.fi 2023