Sopimusehdot

  Sopimusehdot 1. Palveluntarjoajana toimii Annovo (1536246-9), jäljempänä Valmisoy.fi. Sopimusosapuolina ovat Valmisoy.fi sekä ilmoittava taho, jäljempänä ilmoittaja. Sivuilla käyvät ihmiset jäljempänä kävijät, jotka tarvitsevat palveluja.

  2. Ilmoittaja toimittaa Valmisoy.fi:lle ilmoituksensa. Ilmoittaja kertoo ilmoituksessaan oman tai yrityksensä nimen sekä haluamansa yhteystiedot. Ilmoitus laitetaan ilmoittajan haluamaansa hakemistoon siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat Valmisoy.fi:lle.

  3. Valmisoy.fi valmistaa ilmoitussivun ja asettaa sen toivottuun hakemistoon ja ilmoittaa ilmoittajalle ilmoituksen olevan valmis tarkastettavaksi. Ilmoittajalla on oikeus tehdä 1 muutos ilmoitustekstiin tai pyytää tarkempaa korjausta karttaan.

  4. Valmisoy.fi ei vastaa ulkopuolisen karttapalvelun oikeellisuutta ja pysyväisyyttä. Mikäli karttapalvelu ei toimi, rajoittuu Valmisoy.fi:n vastuu ainoastaan maksettuun maksuun, jolloin Valmisoy.fi:llä on oikeus palauttaa mahdollinen karttapalvelumaksu.

  5. Valmisoy.fi tarkoituksena on ilmoittaa omasta ja ilmoittajien palvelusta lähinnä sisarsivustoilla, eikä takaa muuta ilmoituskäytäntöä. Valmisoy.fi:llä on kuitenkin oikeus mainostaa palvelujaan Internetissä, televisiossa, radiossa, printtimediassa sekä muilla eri keinoilla.

  6. Valmisoy.fi ei vastaa ilmoittajan tietojen oikeellisuudesta ja heidän toimintansa laillisuudesta.

  7. Valmisoy.fi ylläpitää sivustoa, mutta ei kuitenkaan vastaa mahdollisista äkillisistä teknisistä rajoituksista. Valmisoy.fi:n vastuu on verrannollinen maksettuun maksuun. Valmisoy.fi:llä on oikeus hyvittää mahdollinen maksu seuraavana kalenterivuotena.

  8. Valmisoy.fi tuottaa erilaista sisällöllistä lisäpalvelua tuottaakseen ilmoittajalle lisäarvoa.

  9. Valmisoy.fi:llä on oikeus muuttaa sopimusehtoja sekä irtisanoa ilmoittajan ilmoitus palauttamalla tämän maksu. Valmisoy.fi:llä on oikeus siirtää tämä sopimus kolmannelle taholle. Tätä oikeutta ei ole ilmoittajalla. Palvelu on irtisanottava sähköpostitse 31 vuorokautta ennen seuraavan kalenterivuoden alkua, muussa tapauksessa ilmoitus jatkuu sellaisenaan.

Hinnat:

 1. Perusilmoitus sivuillamme, 50€/kalenterivuosi/kunta
 2. Openstreetmap.org kartta sivulla 10€/kalenterivuosi/ilmoitus
 3. Muutos ilmoitukseen kesken kalenterivuoden 50€/tunti
 4. ALV 0%Hae sivuiltamme:

[Etusivu] [Ehdot] [Kilpailu] [Ilmoita] [Palaute]

Päivitetty 13.6.2012 20:20
Copyright www.Valmisoy.fi 2023